Dashi-Dashi është fleksibël, ai nuk mund të kontrollojë nervat ose gjuhën e tij. Të presësh shpërthime xhelozie, zërash, trazirash dhe dënim prej tij. Ai do t’i bëjë të gjitha lart e poshtë. Nëse ai ju sheh me një tjetër, ai nuk do të hezitojë të bëjë një skenë. Ai nuk kujdeset të mbajë nivelin. Ai do të thotë atë që dëshiron dhe sigurisht që do të shpërthejë në një mënyrë jo të mirë. Edhe tërheqja e flokëve, për të pritur nga Dashi.

Binjakët-Cilin nivel? Jo se Binjakët kujdesen për të mbajtur nivelin. Nëse për shenjat e tjera të zodiakut kjo është alfa dhe omega, për Binjakët nuk llogaritet kur ka të bëjë me ish-gjysmën e tij tjetër. Sigurisht që ai do të bëjë skena, natyrisht që do të sillet në një mënyrë që vetëm një person nuk do ta karakterizonit.

Gaforrja-A e keni parë ndonjëherë Gaforren në tërbim? E keni parë jashtë vetes? Ju nuk e doni atë, na besoni. Gaforrja është e ëmbël, e butë dhe të gjitha këto, kur ai është në një lidhje etj. Por edhe nëse është i divorcuar dhe i lënduar, do të shihni një person që nuk e njihni. Dhe mos rri duarkryq dhe mos u shqetëso për nivelet dhe neveritjet .Niveli do të arrijë fundin.

Shigjetari-Shigjetari është ekuivalenti i Gaforres dhe prisni skenarë më të këqij prej tij. Ai do të bëjë gjithçka, pa marrë parasysh sa ulët i duhet të bjerë. Pra, nëse ndihet i lënduar ose i padrejtë ose dëshiron hakmarrje, atëherë ai është në gjendje të shkojë në ekstreme. Edhe në publik, atij nuk i intereson se çfarë thonë njerëzit. Në fund të fundit, ai kurrë nuk u interesua, tani a do ta shqetësojë?