Luani-Një ndër pikat më të forta të Luanit është pozitiviteti. Personat e kësaj shenje besojnë në vetvete dhe në aftësinë e tyre për të qenë të suksesshëm. Ata nuk dorëzohen kurrë, por gjejnë arsye për të qenë mirënjohës. Përveç kësaj, janë mbështetës, janë si një terapi për të tjerët.

Peshorja-Peshoret e dinë që jeta përbëhet nga cikle dhe se kohërat e këqija janë pjesë e rrugëtimit të tyre. Në vend që të ankohen dhe të bëjnë rolin e viktimës, këta njerëzs kanë vetëkontroll dhe kërkojnë një shembull për ta admiruar dhe për t’u përballur me kohë të vështira.

Shigjetari-Shigjetarët e drejtojnë jetën e tyre me shumë humor dhe optimizëm. Kur përballen me një situatë të komplikuar, në vend që të ankohen, ata preferojnë të gjejnë anën pozitive të situatës. Ata e dinë që gjithçka është kalimtare, prandaj vazhdojnë të ecin përpara me planet që kanë. Për disa, kjo mund të duket si mungesë e përgjegjësisë, por për ta ka të bëjë me zgjuarsinë.