Si gjithmonë në fillimin e çdo muaji Astrologia Meri Shehu e ftuar në emisionin e Rudina MAgjistarit flet për parashikimet e muajit dhe gjithashtu për shenjat më me fat ose jo.

Këtë muaj që sapo ka hyrë duket se binjakët kryesojnë klasifikimin, për të vazhduar më tej me peshoren, ujorin,luanin,dashin, demin, virgjëreshën,shigjetarin,peshqit,akrepin, bricjapin dhe gaforren.

Jo çdo gjë i lihet në dorë fatit. Forca për të bërë gjithçka që ke në dorë që prilli të jetë muaji yt, edhe nëse yjet i ke kundër.