Këto shenja nuk bëjnë lëvizje të pamatura në jetën e tyre. Të gjitha zgjedhjet e tyre bëhen bazuar në interesin që kanë. Ato së pari do të shikojnë se çfarë është më e mira për ta dhe pastaj do të vendosin. Atyre nuk u intereson nëse duhet të sakrifikojnë diçka ose dikë që do të donin vërtet, për sa kohë që zgjedhja e tyre u sjell atyre më shumë përfitime.

DEMI-Demi është një person i cili dihet se ka një dobësi të madhe për të mirat materiale. Ai mund të bëjë lëshime ose të zgjedhë një vend pune ose partner bazuar në atë që e intereson atë dhe financiarisht, jo vetëm si ai. Sigurimi se është gjithçka dhe drejtohet nga ajo. Ai do t’i thoshte “po” një martese nëse dhëndri do të kishte një shtëpi, një vilë, celular ose pasuri të paluajtshme, ndërsa një dashuri e madhe që do të ishte një grindje e vogël do të mendonte shumë për ta çuar përpara. Me të njëjtin arsyetim, ai punon në vendin e tij të punës, si për të pasur më shumë fitime, ashtu edhe për lehtësira, shpërblime, dhurata ose përfitime të ndryshme.

LUANI-Për Luanin, gjithçka ka të bëjë me imazhin. Ai dëshiron të tregojë dhe të jetë më i miri. Kjo ka më të shumtën, më të shtrenjtën dhe më të bukurën. Pra, kjo shenjë, kur thirret për të marrë vendime në jetën e tij, do të llogarisë bazuar në sa më sipër. Ai shikon se çfarë i përshtatet më shumë. Nëse, për ndonjë arsye, i prish imazhin ose e hedh në një nivel dhe nuk i plotëson standardet e larta, ai do të “ha” refuzimin. Luani nuk heziton të sakrifikojë atë që zemra e tij mund të dëshirojë me çmenduri dhe pasion për diçka që thjesht më shumë e intereson atë më shumë.

AKREPI-Akrepi është një person i cili lëviz vetëm në bazë të interesit të tij. Ai nuk bën asgjë, nëse nuk bën fitim dhe as nuk merret me ty, nëse diku nuk je i dobishëm për të në diçka. Motivet e Akrepit janë kryesisht financiare në fund të fundit, paratë janë Zoti i tij, kështu që nëse nuk ju pëlqen, ai thjesht ju hedh si një limon i vendosur dhe shkon më tej. Ai nuk mund të japë, nëse nuk merr. Akrepi bën atë që do, ai e bën atë me një qëllim përfundimtar dhe ai gjithmonë dëshiron diçka nga ju

BRICJAPI-Bricjapi është një person praktik. Në jetën e tij ai nuk bën lëvizje të padobishme dhe nuk e harxhon kohën dhe energjinë e tij padrejtësisht. Ai kujdeset për interesat e tij dhe kjo ka të bëjë ekskluzivisht me rehabilitimin e tij, financiar ose profesional. Ai është një nga ata që do të vendosë gjërat, madje do të bëjë lëshime ose bashkëpunime me njerëz që mund të mos e pëlqejnë, por u shërbejnë qëllimeve të tij në mënyrë të përsosur.

UJORI-Ndoshta nuk e keni pasur për Ujorin, por ai është një burrë që i kap mundësitë për flokësh. Ai është i zgjuar dhe mund të dallojë kur diçka ose dikush mund ta ndihmojë atë ose atë ta gjejë të dobishme. Ai nuk do të hezitojë të shikojë interesin e tij dhe të sillet në mënyrë egoiste ose individuale. Ai mund të tregojë një fytyrë të ftohtë, por kjo është sepse ai është ambicioz dhe nuk i lë emocionet e tij të pengojnë.