PESHQIT-Peshqit janë shenjat më të ëmbla, të cilat vazhdimisht mendojnë për të tjerët dhe për shkak të intuitës së tyre dinë instiktivisht se për çfarë kanë nevojë njerëzit përreth. Ata dinë të falin, janë gjithmonë të gatshëm të japin një shans të dytë dhe i mbajnë dyshimet e tyre, pa dënuar, duke u përpjekur të kuptojnë se në çfarë kushtesh ndodhi, duke justifikuar ndonjëherë sjellje të caktuara. Ata nuk do ta braktisin lehtë njeriun ose kafshën në mëshirën e tij sepse nuk është në natyrën e tyre të kthejnë shpinën.

GAFORRJA-Gaforrja është gjithmonë e interesuar në mënyrën se si është një person, nëse ai është me të vërtetë i lumtur kur dëgjon nga një i dashur se çfarë është e mirë. Nëse ai ka një problem, ai do të jetë pranë tij për ta mbështetur atë. Nuk thotë thjesht “Unë e kuptoj se si ndiheni”, por e dëshmon atë me vepra. Nëse ai nuk dëshiron ndihmë, Gaforrja do ta respektojë atë, por ai nuk do të ndalet së shqetësuari dhe brengosuri.

PESHORJA-Ai është i ëmbël, i mirë, bujar dhe i lezetshëm. Nëse makina e një shoku prishet, Peshorja do të shkojë ta marrë atë dhe të ndihmojë në tërheqjen e makinës. Nëse nuk ka para, do t’ia japë. Nëse kap një stuhi të papritur, ai do t’i japë pallton dikujt, duke supozuar se i duhet më shumë sesa i duhet. Ata janë gjithashtu bamirës, ​​veçanërisht në zonat që e interesojnë atë dhe shpesh ofrojnë punë vullnetare.

BRICJAPI-Dhe befasia … Duket e vështirë dhe shumë serioze, por në të vërtetë është një nga shenjat më të ëmbla. Ai është gjithmonë i pari që ofron ndihmën e tij, ai do të marrë një punë për të lehtësuar një koleg, ai mendon për të tjerët dhe është mjaft i durueshëm.

Ai nuk i shtyn njerëzit pranë tij dhe as nuk i vë nevojat e tij mbi të tjerët. Ai e respekton dhe i lë të gjithë të shkojnë me ritmin e tij, duke e inkurajuar dhe mbështetur atë. Gjëja kryesore është se ai është gjithmonë i gatshëm të ndihmojë, pa kërkuar asgjë në këmbim.