Akrepi-Sinqerisht, sa dhe sa herë nuk keni dëgjuar gjëra të ndryshme për Akrepin! Duket sikur kjo shenjë tërheq të gjitha shigjetat mbi të. Nëse ai është fajtor apo jo. Disa madje nuk shqetësohen ta dëgjojnë atë duke marrë frymë. Nga ana tjetër, ata tërhiqen nga ata, ata mund të mos jenë në gjendje t’i rezistojnë magnetizmit të tyre. Dhe atëherë të gjithë pyesin veten pse Akrepi sjell një reagim të tillë dhe një sjellje të tillë për orë të tëra… Por a nuk është logjike të kesh stil dhe të sulmosh ndonjëherë, kur të tjerët thjesht të “urrejnë” pa ndonjë arsye ose të garojnë me ty pa ndonjë arsye?

Binjakët-Një shenjë tjetër është Binjakët. Mirë, nuk po themi se janë engjëj, por nuk kanë faj për gjithçka. Shenjat e tjera të zodiakut kanë një marrëdhënie të çuditshme me Binjakët, nga njëra anë ata qajnë pamëshirshëm dhe nga ana tjetër ata shoqërohen me ta, kërkojnë informacion ose bashkëpunojnë, etj. Është ajo që themi “kur qan, admiron thellësisht”. Sidoqoftë, pavarësisht se çfarë thonë të tjerët, Binjakët nuk “djegin një gozhdë”.

Virgjëresha-Ata që janë Virgjëresha e kuptojnë se çfarë do të thotë të jesh në syrin e stuhisë! Një jetë është në shënjestër të atyre që i rrethojnë, të cilët me të vërtetë duan ta urrejnë këtë shenjë. Në fillim, të tjerët mund të reagojnë pak ndaj praktikave të Virgjëreshës, por në fund të gjitha pak a shumë vijnë në përfundimin se është e dobishme në shumë raste dhe ose bëjnë atë që rekomandon ose i kërkojnë ndihmë asaj për ta futur një klasë në kaos. Sidoqoftë, Virgjëresha nuk merret me të urryerit, ashtu si Binjakët.

Bricjapi-Nëse ulemi të recitojmë të gjithë epitetet që kemi dëgjuar prej vitesh në lidhje me këtë shenjë, do të na duhen shumë ditë të paktën. Nuk është rastësi që ndodhet te lista e shenjave të zodiakut që të tjerët thjesht duan të urrejnë. Supozoni se kur i thoni dikujt që jeni Bricjap, shihni një pamje të vrenjtur në fytyrën e tij. Që natyrisht nuk ka kuptim sepse nuk i ke bërë asgjë. Por nëse doni që diçka të ndodhë, nëse jeni duke kërkuar një person të besueshëm, të qëndrueshëm për të tërhequr lopatën dhe për t’ju nxjerrë nga telashet dhe me sukses, pranojeni, së pari do të mendoni për të.