DASHI-Kur Dashi dëshiron diçka, më mirë ta lini mënjanë! Dashi është në një konkurrencë të vazhdueshme me të gjithë rreth tij. Nëse ai është i përqendruar në një çmim, ai madje mund të bjerë shumë poshtë për ta marrë atë. Ai do të sakrifikojë shenjtërinë e miqësisë, do të tjetërsohet nga të gjithë dhe nga gjithçka, sepse përqendrohet kaq fort te fitorja. Një Dash me vetëbesim të shëndetshëm është ndoshta i gatshëm të zhbëjë dhe të pranojë se është egoist aty këtu. Sidoqoftë, një Dash i pasigurt do të pretendojë se nuk është aspak egoist. Ai thjesht është “i vendosur” ose “duke luftuar për atë që është e drejtë”. Sigurisht, jo të gjithë Dashi janë kaq egoistë. Ndonjëherë ata përdorin ambicien e tyre të pafund për të ndihmuar ose ngritur të tjerët dhe, duke arritur majat, ata do të marrin me vete të dashurit e tyre. Nëse takoni një Dash të përparuar, mos e lini kurrë të shkojë.

LUANI -Ai dëshiron të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes-Ju patjetër do të takoni njerëz që në një kompani apo ngjarje janë ose kërkojnë të jenë në qendër të vëmendjes së të gjithëve. Edhe nëse është radha e dikujt tjetër të shkëlqejë ose të ndezë dritat, disi ata do të gjejnë një mënyrë për të vjedhur diçka nga shkëlqimi i tjetrit. Në një bisedë, në vend që të dëgjojnë ato që dikush ka për të thënë, ata presin me padurim për të shfrytëzuar rastin për të shprehur këndvështrimin e tyre. Epo, mos u habitni nëse një person i tillë është Luani! Nëse jo të gjithë i kushtojnë vëmendje, në çdo kohë, kjo shenjë mund të jetë në prag të kolapsit. Ai mendon se gjithçka ka të bëjë me personin e tij, sikur ai të jetë protagonist në një film, ku të gjithë të tjerët thjesht po imitojnë disa personazhe ose janë bashkëpunëtorë. Për t’i bërë gjërat edhe më keq, ai ndoshta nuk është në dijeni të narcizmit të tij.

Kjo nuk do të thotë që të gjithë Luanët janë egoistë ose autoritarë. Një Luani që ka zhvilluar vlera të larta dhe ka vetëvlerësim gjithmonë gjen një mënyrë për të ekuilibruar dashurinë e tij për projeksionin me nevojat e të tjerëve. Në fakt, ai është shumë krenar kur i ndihmon ata të kapërcejnë fobitë e tyre, duke vepruar si një prind që i mëson të dashurit e tij të duan jetën dhe të jenë krijues.

VIRGJËRESHA-Ai e di gjënë e duhur dhe të gjithë të tjerët gabojnë! Virgjëresha është një krenare e pa penduar. Ai është i përpiktë, perfeksionist dhe zakonisht e sheh veten si më të zgjuarin në një grup njerëzish. Pjesa tjetër janë thjesht dembelë, të papërgjegjshëm dhe të pastrehë! Ai beson se ka bërë kohë dhe përpjekje për t’u bërë personi më i zhvilluar atje, gjë që i jep atij të drejtën të kritikojë të tjerët. Ai do t’ju gjykojë pa falje, duke treguar të metat tuaja, sikur ai vetë të mos ketë papërsosmëri! Dije që një Virgjëreshë po pret që ti të ndryshosh. Sidoqoftë ai është perfekt ashtu siç është! Nëse jeni duke pritur për një kompromis, jini të gatshëm të zhgënjeheni. Për Virgjëreshën, e gjithë bota duhet të ndryshojë.

Sigurisht, pavarësisht nga egoizmi i tij shpirtëror, një Virgjëreshë mund të tregohet tepër modeste dhe bujare mendërisht. Në fakt, Virgjëresha e dhembshur do të lërë mënjanë kërkesat e tij të tepruara në mënyrë që të kujdeset për të tjerët përreth tij, shpesh duke injoruar nevojat e tij!