Binjakët-Problemi më i madh për një Binjak kur dëgjon një kompliment është se nuk di si t’i përgjigjet. Çfarë duhet të thotë ai? A duhet ai gjithashtu të bëjë komplimente? Të thuash “faleminderit”? Po sikur të mos jetë e mjaftueshme? Të gjitha këto mendime e bëjnë atë edhe më të vështirë për të. Ai gjithashtu ka një mendje që rrotullohet shpejt dhe mendon për të gjitha këto. Sekonda. Sidoqoftë, ai nuk mund të marrë një vendim për atë që të bëjë dhe nganjëherë personi që e komplimentoi atë, ndodhet në një pozitë të vështirë dhe ndihet në siklet sepse nuk ka marrë ndonjë përgjigje and dhe nuk e di nëse ai tha diçka të keqe apo jo.

Gaforrja-Komplimentet shpesh turpërojnë një Gaforre. Ndihet e pakëndshme, në siklet dhe skuqet. Ajo/ai nuk di çfarë të bëjë ose çfarë të thotë dhe kështu vendos që t’i shmangë ato në asnjë mënyrë. Duke i kushtuar vëmendje atij dhe asaj dhe duke i thënë diçka të mirë e bën atë të humbasë dhe ai/ajo nuk di se si të merret me të. Ai është një person i ndrojtur dhe me çelës të ulët. Sigurisht, nëse dikush e komplimenton, ai do të buzëqeshë, do ta pranojë dhe do të thotë faleminderit, por sikleti i tij reflektohet në fytyrën e tij. Nuk mund të fshihet

Virgjëresha-Virgjëresha është një person që e vlerëson veten në mënyrë rigoroze para së gjithash. Kështu që kur dikush e komplimenton, ajo nuk e merr aq mirë. Për shkak se ajo nuk beson në përsosmëri, ajo nuk mendon se diçka është aq e drejtë dhe me të vërtetë e bukur dhe e patëmetë, kështu që ajo mendon se po e gënjeni, po talleni me të dhe ndoshta jeni duke punuar në të ballë për ballë. Nëse e komplimentoni, ajo padyshim që nuk do t’ju gjejë, nuk do t’ju thotë asgjë të keqe. Ai thjesht do të përgjigjet me një faleminderit “të thatë” dhe nuk do të vazhdojë diskutimin.

Bricjapi-Bricjapi në këtë pjesë, mund të jetë edhe më i keq se Virgjëresha që analizuam pak më lart. Arsyeja që kjo shenjë nuk duket mirë me një kompliment është sepse nuk e beson atë. Pavarësisht se çfarë i thoni, ai gjithmonë nuk do të pajtohet me ju. Nuk ka asnjë lidhje me faktin se ai është një person i përulur dhe nuk i pëlqen ekzagjerimet. Ai thjesht mendon se jeni duke punuar për të. Gjërat bëhen edhe më keq kur një i huaj i plotë shkon t’i thotë një fjalë të mirë një Bricjapi. Ai reagon më ashpër dhe më ftohtë sesa si do të sillej me dikë që njihte.