UJORI-Ju nuk jeni frikacaku i ujit, por na besoni ironia juaj shkon më tej. Jeni nr. 1 në sarkazëm dhe tallje, veçanërisht për njerëzit që janë disi të zvogëluar ose të mbërthyer. Por le të kemi kujdes! Jo të gjithë janë të gatshëm t’ju kuptojnë, prandaj shikoni një herë rrotull me kë flisni.

DEMI-Atë që shihni nga Demi, e merrni. Personat e lindur nën këtë shenjë nuk filtrojnë asnjë nga mendimet e tyre. Çfarëdo që ata besojnë, çfarëdo që ata mendojnë se ju hedhin si një tullë në kokë, madje pa menduar nëse do t’ju dëmtojë apo ofendojë. Ata janë sarkastikë, por një gjë është e sigurt: ata kanë sensin e humorit!

BINJAKËT-Binjakët janë lozonjarë, janë të adhurueshëm, por gjithashtu kanë një gjuhë që nëse e hap, nuk do të dini se ku të shkoni të fshiheni. Me një buzëqeshje gjithmonë, ai mund të të zbukurojë për të të tallur (gjithmonë me shaka) për aq kohë sa nuk të merr, për të të tallur dhe kur të kuptosh saktësisht se çfarë thotë goja e tij, atëherë ju patjetër do të dëshironi ta përplasni!

AKREPI-Komentet sarkastike dhe humori i zi janë dy elementë që përcaktojnë Akrepin, i cili është në vendin e 4-të, pasi kur arrin në këtë pikë, ai humbet edhe humorin e tij të zi dhe nis një sulm pas tjetrit. Aty ku diçka të lëndon dhe ku diçka të therë.

BRICJAPI-E fundit, por jo më pak e rëndësishmja është Bricjapi. Ai e ka ironinë e thartë për nga natyra, e cila ndonjëherë shoqërohet me vetulla thumbuese, vetulla të ngritura dhe komente ironike, veçanërisht në lidhje me njerëzit që e luajnë më lart ose më të aftë! Në fakt, nëse bëhet fjalë për priza në punë, atëherë çmendet!