AKREPI-Akrepi është shenja që dëshiron kryesisht gjithçka ose asgjë në jetën e tij. Ai është personi që do të rrezikojë gjithçka për të qenë në gjendje të ketë atë që ne e quajmë dhe të gjithë byrekun dhe qenin plot. Ai nuk bën kompromis me asgjë mediokre, pasi nuk i mjafton. Ose ai do të ndiejë shumë emocione dhe do të të dojë marrëzisht ose nuk do ta dijë as që ekziston. Ai është një person që me të vërtetë sheh vetëm majën dhe kurrë fundin. Akrepi gjithashtu beson se në jetë ose duhet të merrni gjithçka ose nëse nuk keni sukses, lini me… asgjë. Mediokri apo çfarëdo që është në mes është një humbje për të.

DEMI-Demi është kokëfortë dhe mendon se vetëm këndvështrimi i tij është i saktë. Ai nuk është një person i hapur dhe rrallë ndryshon mendje. Ai e bën këtë sepse mendon se ka të drejtë dhe është e pakuptimtë të dëgjosh këndvështrimin tënd. Ai kurrë nuk do ta pranojë se kishte gabuar dhe nuk do të bëjë kompromis për asnjë arsye. Ai nuk mund ta kuptojë pse të tjerët lëvizin ndryshe nga ai. Për një Dem, jeta është ose e zezë ose e bardhë. Ose ai do ta ketë atë ashtu siç dëshiron ose nuk do të pranojë të ketë asgjë.

VIRGJËRESHA-Një nga disavantazhet më të mëdha të Virgjëreshës është fakti që ajo është tepër kritike. Ai i sheh gjërat ose vetëm si diçka të drejtë ose vetëm si diçka të gabuar. Ai është një perfeksionist dhe nuk pranon gabime dhe të meta. Për një Virgjëreshë, ose ajo do të ketë gjithçka siç dëshiron dhe ata do ta falënderojnë, ose ajo nuk dëshiron të ketë asgjë. Dhe kjo është e vërtetë në të gjitha fushat e jetës së saj. Nuk ka asnjë lidhje me atë nëse flasim për çështje personale, profesionale apo familjare.

SHIGJETARI-Për Shigjetarin, fraza “gjithçka ose asgjë” ka të bëjë më shumë me sjelljen e të tjerëve ndaj tij. A eshte keq Ajo është e mirë; A është e thartë apo bujare? Shigjetari dëshiron që ju ta trajtoni në mënyrë korrekte, me dashuri dhe të kujdeseni për të. Nëse nuk e bëni, atëherë ai do t’ju harrojë lehtë dhe do të kërkojë o portokall të tjerë. Ose i jepni gjithçka siç dëshiron ose ai nuk dëshiron asgjë nga ju. Dhe e keqja është se ai do të lëvizë lehtë përpara.

BRICJAPI

Bricjapi është një person me ambicie të mëdha. Ai synon lartë dhe do të bëjë gjithçka që të ketë sukses. Ai punon shumë dhe shtron tokën. Ajo që do t’ju tregojë nëse e pyesni është se sigurisht ai dëshiron të gjitha ose asgjë në jetën e tij, sepse ai është shumë i lodhur dhe nuk do të bëjë kompromis me diçka të vogël apo mediokre. Kostoja e djersës që ai ka derdhur është e shtrenjtë dhe ai nuk e shet atë kaq lirë. Kështu që ai do të luftojë me thonjtë e tij dhe dhëmbët për të marrë të gjitha, përndryshe ai thjesht do të ndalet së punuari dhe do të vazhdojë përpara.