Binjakët- Një ditë e paparashikuar ju pret këtë fillim jave. Yjet do të jenë në favorin tuaj në lidhje me marrëdhëniet dhe rezultatet në punë. Ky është momenti më i mirë për të mbajtur impulsivitetin nën kontroll në sferën e dashurisë, ndërsa për sa iu përket financave, bëni kujdes.

Ujori- Më në fund kjo fillim jave solli mbështetjen e yjeve për këtë shenjë  dhe kjo gjë do ju lejojë që të arrini një pozicion të ri të rëndësishëm. Parashikohet të jetë një e ditë shumë interesante dhe e pasur me të reja të rëndësishme lidhur me një histori në të cilën jeni përfshirë prej pak kohësh.