Tirana International Airport (TIA) konfirmoi 24 fluturime për ditën e nesërme, e diel, 25 prill 2021.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme.

Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse.
⠀⠀
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e diele janë:

Pegasus – TIranë – Stamboll dhe kthim
Austrian Airlines – TIranë – Vjenë dhe kthim
Wizz Air – TIranë – Milano dhe kthim
Lufthansa – TIranë – Frankfurt dhe kthim
Air Albania – TIranë – Stamboll dhe kthim
TUI – TIranë – Bruksel dhe kthim
Air Albania – TIranë – Bergamo dhe kthim
Wizz Air – TIranë – Piza dhe kthim
Wizz Air – TIranë – Mulhouse dhe kthim
Albawings – TIranë – Verona dhe kthim
Air Albania – TIranë – Milano dhe kthim
Fly Dubai – TIranë – Dubai dhe kthim
Austrian Airlines – TIranë – Vjenë dhe kthim
Air Serbia – TIranë – Beograd dhe kthim
Wizz Air – TIranë – Venecia dhe kthim
Albawings – TIranë – Venecia dhe kthim
Aegean – TIranë – Athinë dhe kthim
Albawings – TIranë – Ancona dhe kthim
Wizz Air – TIranë – Hamburg dhe kthim
Air Albania – TIranë – Bolonja dhe kthim
Wizz Air – TIranë – Luton dhe kthim
Alitalia – TIranë – Romë dhe kthim
Air Albania – TIranë – Stamboll dhe kthim
Wizz Air – TIranë – Bergamo dhe kthim