Tirana International Airport (TIA) konfirmoi 13 fluturime për ditën e nesërme, e mërkurë, 7 prill 2021. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme. Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim