Vector illustration of Horoscope circle, Zodiac signs and pictograms astrology planets against the space background with sunrise and geometry pattern. In blue and purple colors.

DASHI-Padyshim që e prisnit të parin në listën tonë përkatëse. Ne po flasim për një shenjë që vjen vërtet ballë për ballë me ndonjë nga frikat e saj. Ajo dëshiron ta kapërcejë atë në mënyrë që të jetojë e lirë. Dashi është një luftëtar i lindur. Mos harroni se sundimtari i tij është Marsi. Ky planet i jep atij forcë shtesë dhe shpirt luftarak. Sakaq e bën atë të dëshirojë të luftojë dhe të pretendojë. Kështu që do të shihni lehtësisht një Dash duke ngritur “shpatën” dhe të nxitojë për në front në betejë.

LUANI-Luani nuk quhet rastësisht “mbreti” i zodiakut. Është shenja që ka guxim dhe që do të përballet me çdo frikë. Ai nuk heziton. Ai dëshiron të ketë kontroll të plotë mbi jetën e tij dhe kurrë nuk do të lejojë ndonjë fobi ta ndalojë, ta bëjë të heqë dorë dhe t’i japë fund ëndrrave të tij. Luani do të luftojë me thonjtë dhe dhëmbët për të arritur sukses, lavdi dhe për të arritur në jetën e tij. Vetëbesimi i tij është i madh dhe kapërcen të gjitha pengesat që gjen para.

AKREPI-Akrepi nuk është i lënë në hije nga ndonjë ngacmim! Është një shenjë që në të vërtetë nuk ka asgjë dhe askush që mund ta ndalojë atë. “Fobia” është ajo që duhet të dridhet para një Akrepi dhe jo e kundërta. Është një shenjë që nuk heziton të përballet me ndonjë problem, duke u zhytur sa më thellë për të gjetur rrënjën e saj. Ai nuk ndalet para asgjëje dhe sepse nuk dëshiron për asnjë arsye që të jetë i prekshëm as më i vogli, ai do të bëjë gjithçka për të mposhtur dhe çliruar veten nga ajo që mund ta trembë atë.

Bricjapi-Bricjapi është një person i disiplinuar dhe i arsyeshëm. Një person që mendon se nuk po fitoni asgjë duke shmangur fobitë tuaja. E kundërta. Ju fitoni vetëm nëse përballeni me ta, fitoret dhe kapërcimin. Ai nuk heziton përpara çdo frike, pasi gjen mënyra, lufton dhe pastaj qetësohet dhe vazhdon jetën e tij. Ai i sheh fobitë si disavantazhe që mund të shfrytëzohen nga kundërshtarët e mundshëm dhe duhet të eliminohen.