Peshorja-Shumë pajtohen se njerëzit më të bukur janë të lindur nën shenjën e Peshores. Peshoret janë shumë të sofistikuara dhe elegante. Ato janë shumë tërheqëse dhe rrezatuese.

Akrepi-Akrepat kanë fytyra shumë të mrekullueshme. Ata shpesh rrezatojnë tërheqje të veçantë seksuale, me buzët më të plota, flokë të bukur dhe sytë joshës.

Bricjapi-Bricjapët, veçanërisht gratë e lindura në këtë shenjë, kanë një figurë dalluese të orareve dhe kthesa të spikatura. Aduti i tyre i mirëfilltë është buzëqeshja, por edhe që ata gjithnjë janë të rafinuar.