DASHI-Dashi është një nga ata njerëz që mund të marrin vendime të vështira. Kjo pasi ai është impulsiv dhe nuk ulet të mendojë apo analizojë shumë situatat. Ai bën atë që ka të drejtë për momentin ose atë që mendon se është e drejtë dhe vazhdon tutje. Ai rrezikon në këtë mënyrë, por gjithsesi, ai është personi që do të dalë përpara kur “topi të digjet”.

DEMI-Demi e njeh shumë mirë karakterin dhe personalitetin e tij kështu që nuk do të humbasë shumë kohë duke menduar dhe marrë një vendim. Ai ka besim tek vetja dhe kur thotë diçka, do ta bëjë. Ai beson se ka të drejtë dhe nuk do të ndryshojë mendim, pasi beson se ka marrë vendimin më të mirë për të dhe natyrisht më të favorshëmin. Ai do të mbrojë zgjedhjet e tij deri në fund.

LUANI-Luani ka aftësinë të mendojë me një mendje të pastër. Ai mund të dalë përpara, të marrë vendime të vështira dhe përgjithësisht të nxjerrë ‘gështenjat nga zjarri’. Ai është i sigurt për veten dhe zgjedhjet e tij dhe nuk do të tërhiqet. Në fund të fundit, ai nuk dëshiron të lejojë askënd tjetër të vendosë për të dhe preferon të marrë çdo situatë në duart e tij.

AKREPI-Akrepi dëshiron të ketë gjithçka nën kontroll në jetën e tij. Ai dëshiron të ndihet i sigurt. Ai është një person i fortë me një personalitet të fortë. Kjo do të thotë që ai nuk do të hezitojë të marrë vendime të vështira dhe të bëjë gjëra që të tjerët do t’i frikësoheshin edhe nga ideja për t’i bërë. Akrepi nuk mendon shumë para se të veprojë, por është i sigurt se ka bërë zgjedhjet e duhura.

BRICJAPI-Bricjapi në jetën e tij vërteton çdo ditë se është një person racional dhe praktik. Ai nuk ka frikë, nuk është i ndrojtur dhe kur do të ketë nevojë, ai do të marrë vendimet më të ashpra. Aty ku të tjerët e humbin, e rimendojnë, pendohen dhe tërhiqen, Bricjapi qëndron i freskët dhe del me stil dhe “pastron”. Ai është personi që me të vërtetë do të marrë vendimet më të vështira dhe nuk do të pendohet kurrë sepse brenda tij do të dijë që ka bërë gjënë e duhur dhe do të ketë një ndërgjegje të pastër.