Demi-Personat që i përkasin kësaj shenje tregojnë këmbëngulje të veçantë në çështjet që prekin të afërmit e tyre. Për hir të arritjes së qëllimeve, Demi mund të kalojë çdo provë. Në këto momente, është më mirë të mos ndërhyni tek Demi.

Binjakët-Personat e kësaj shenje janë shumë të shoqërueshëm dhe mendjelehtë. Por kjo është vetëm një guackë e jashtme me të cilën mund të mashtroheni. Por kur bëhet fjalë për probleme serioze, Binjakët menjëherë ndryshojnë fytyrë. Ata përdorin inteligjencën dhe imagjinatën e tyre për të zgjidhur problemin. Prandaj, problemet dhe vështirësitë nuk do t’i trembin kurrë.

Luani-Optimisti më i madh në jetë nuk dorëzohet kurrë kur sheh vështirësi. Luanët marrin përsipër sfidën dhe dalin fitimtarë. Luani ka forcën dhe durimin për të përballuar çdo vështirësi.

Virgjëresha-Kjo është shenja më vendimtare e Zodiakut. Virgjëresha merr vendime duke planifikuar me kujdes gjithçka dhe duke peshuar të gjitha gjërat. Lëviz drejt qëllimit, pa i kushtuar stimujve të jashtëm dhe ndërhyrjeve. Virgjëresha nuk do të ndalet derisa problemi të zgjidhet.

Akrepi-Një nga shenjat më të vështira të zodiakut. Përveç kësaj, shumë persona që i përkasin kësaj shenje kërkojnë vështirësi, sepse falë tyre një person bëhet më i fortë. Falë qëndrueshmërisë natyrore dhe patrembësisë, çdo problem mund të zgjidhet!