Peshorja-Kjo pranverë do të thotë pasion dhe sensualitet për Peshoren, dhe askush nuk do të mund t’i rezistojë kësaj shenje të Horoskopit. Hëna dhe Afërdita janë në anën e personave të kësaj shenje. Një person i tillë do të jetë ideal për të filluar ndryshimet dhe për t’ju inkurajuar të nisni një romancë.

Peshqit-Asgjë nuk do të ndikojë në sezonin e dashurisë së Peshqve. Ata do të kalojnë gjithashut një verë romantike dhe pasionante. Duke qenë se janë të ndjeshëm ndaj problemeve të të tjerëve dhe tregojnë mirësi, ata do të tërheqin vëmendjen e partnerit të tyre të shpirtit nëse nuk e kanë gjetur ende.

Shigjetari-Dashuria që ndjen Shigjetari për partnerin e tij është shumë e fortë saqë nuk do të vonojnë për të hedhur hapat e rëndësishëm në jetë. Nëse martesa nuk është ende në axhendë, mos kini frikë të bëni lëvizjen e parë dhe t’i deklaroni dashurinë tuaj, për të cilën jeni gati për gjithçka.

Dashi-Me ardhjen e pranverës, Dashi gjen një flakë të re që forcon vetëvlerësimin e tij. Më joshës se kurrë, Dashi mund të rrëfejnë ndjenjat që ka për personin e zemrës. Asgjë nuk do ta ndalojë për dëshirat e tij, por reaksionari i Mërkurit mund t’i shkaktojë probleme komunikimi.