Ditën e sotme ka nisur me ritme të larta vaksinimi masiv i popullsisë në vendin, vëtëm ditën e parë janë vaksinuar 11,487 qytetarë por pavarësisht kësaj, ish-Kryeministri berisha dhe opozita kanë dalë hapur kundër këtij procesi. Dhe si për të ironizuar qëndrimin e opozitës, një faqe me emrin ‘Sali Berisha’ në twitter e cila duket një faqe që e parodizon atë, ka rikujtuar tortën e 100 vjetorit të Pavarësisë, një katastrofë e organizuar nga Berisha si Kryeministër dhe Lulzim Basha si Ministër i Brendshëm. ‘Sali Berisha’ në Twitter shkruan: Shqiperia fiton 11478 vaksina dhe 1 tortë pavarësie për 4 veta këtë të dielë fushatë.