Kryeministri Edi Rama ka sulmuar nga Shkodra ish-kryeministrin Sali Berisha, duke thënë se ai përhap panik me informacionet e pavërteta që shpërndan për vaksinat. Duke ju referuar asaj që Berisha ka thënë se vaksinat kineze janë të skaduara, Rama tha se kjo nuk është absolutishte vërtetëtë, ndërkohë që me to është vaksniuar gjithë Turiqa dhe jo vetëm.

Rama: Ndërkohë ky gogoli i Lalzit hap panik për vaksinat, që kanë ardhur nga Serbia që kanë skaduar, ku di unë, një pisllëk nga fillimi deri në fund. Gjithë Turqia vaksinohet me këto që kemi dhe shumë shtet te tjera. Tani si mund tu jepet prapë mundësia këtyre. Ata e kanë thënë do vënë taksën e sheshtë, është taksë e krijuar nga të pasurit për veten e tyre.

Tani ja vlen që kjo taksa zero që kemi, për dashurinë për PD. Tani nëse s’do Ramën ndrsyho kanal, e do Lulin, merri foton vere korznië, mbaje atje po votën pse do ja japësh që të paguash më shumë. A ja vlen Luli dhe shpura e tij.