Sindi dhe Murati kanë vijuar takimin e tyre të radhës për të sqaruar situatën mes tyre.

Teksa Murati po i rregullonte flokët, Sindi i theksoi se ka ndjenja ndaj tij, pavarësisht se ka dalë edhe me djem të tjerë.

Ndërsa Murati e pyeti: “Pse më zgjodhe në takim mua? Nuk kishe zgjedhje tjetër?”, Sindi iu përgjigj: “Kjo pyetje ishte shumë zhgënjyese.”

Pas kësaj, Sindi shtoi se ende ka dyshime rreth Muratit, pavarësisht se ai nuk ka dalë me asnjë vajzë tjetër.