Konkurrentët e Përputhen sot do të rrëfejnë të gjitha rastet kur kan thyer rregulloren e emsionionit. Dy të parët ishin Sara dhe Elvisi. Rrëfimi i Sarës: Dy-tre herë jemi mbledhur te lokali Atdheut, dhe nje here jam takuar me Erin dhe Arsimin duke menduar që s’do kthehesha me në emision, Për Andin s’kam asnjë lloj pëlqimi. Andi: më vjen mirë që e ke theksuar, as unë s’të shoh më shumë se shoqe. Arjani: S’më duket Sara si ndonjë vajzë që ka komplekse, e besoj rrëfimin e saj.

Jasmina: S’kam koment Arjani: kushedi se çfarë gjërash të tjera kanë ndodhur dhe ne nuk i dimë. Rrëfimi i Elvisit: Kam komunikuar vazhdimisht me Sindin që pas takimit të parë, sa për tu takuar, përveç me djemtë me vajzat jo. As komunikim nuk kam, se shumë kanë thënë që kanë ardhur për mua, por meqë unë jam deklaruar e kemi anuluar këtë. Elvisi: komunikimi ka qenë paralelisht, si jashtë dhe brenda, ca do veshim e kështu. Sindi: për mua komunikimi është shumë i rëndësishëm. Ai gjithmonë ka pasur pjesën që më kuptonte shumë mirë edhe kur nuk flisja shumë, më ka ndihmuar që mbase dhe ti shohë gjërat ndryshe.

Elvisi:kam folur pa me Aristelën, se më ka thënë që a do i rrish deklaratës, se do doja të dilja me ty.