Dashi-Dashi është gjuetari i fundit. Për gjithçka, qoftë në aspektin profesional, sentimental ose personal. Ai është personi që vendos qëllime dhe në në një mënyrë apo në një tjetër merr atë që dëshiron. Ai ndjek ëndrrat e tij, është i zënë dhe punon shumë. Ai nuk e pranon “jo-në” dhe kjo është arsyeja pse në fund ai arrin të marrë atë që dëshiron.

Dem- Demi është një nga njerëzit më këmbëngulës. Ai është shumë kokëfortë dhe nuk tërhiqet nga asgjë dhe nuk do të qetësohet kurrë nga ajo që dëshiron. Kur diçka i shkon në mendje, nuk e lë për asnjë arsye. Dhe për këtë, Demi do të punojë shumë dhe do të provojë gjithçka derisa të ketë sukses. Ai ka mjaft durim dhe nuk i intereson sa kohë do t’i duhet të harxhojë.;

Akrepi-Nuk ka asnjë gjë që e ndal Akrepin të marrë atë që dëshiron. Është personi që lëviz të gjitha mundësitë. Manipulon njerëzit dhe drejton situatat në një mënyrë metodike, bindëse dhe strategjike. Nëse nuk fiton, nuk e konsideron këtë një humbje por “lëviz” muret për të përmbysur çdo rezultat. Ai ka durim dhe këmbëngulje.

Bricjapi-Bricjapi është një person këmbëngulës dhe shumë metodik. Ai kurrë nuk i lë asgjë rastësisë. Punon shumë, nuk dorëzohet kurrë dhe nuk i intereson se sa kohë do të duhet për të arritur atë që dëshiron. Do t’i vendosë të gjitha mjetet dhe tërë forcën e tij për t’i arritur ato. Dhe ai gjithmonë merr atë që ka në mendje herët a vonë sepse atje ku të tjerët janë të lodhur, ai vazhdon më tej.