Disa njerëz ecin vetëm përpara, kurse të tjerë jetojnë me kokën pas. Disa shikojnë për dashuri të reja, të tjerë kërkojnë në kujtimet e vjetra. Duket se shenja e horoskopit bën punën e vet. Thuhet se ndikon dhe në këtë aspekt, në rikthimin tek dashuria e vjetër.

Po cilët janë tre shenjat me kokën pas dhe që mezi e presin rikthimin?
Shigjetari, Luani, Binjakët. Tek dashuria e tyre e madhe do ktheheshin sa herë t`u jepej mundësia, duke e lënë pas edhe kryeneçësinë e mbretit të pyllit.