Arsyeja pse Sindi deshi ta godasë Mevlanin dhe u largua nga studio Ditën e djeshme Sindi pati një përle shje të ashpër me djalin e ri që hyri në “Përputhen” së fundmi, Julianin. Ky i fundit u shpreh se shumë i kishin sugjeruar të dilte në një takim me Sindin, sepse është si vaj Borshi, ekstra i virg jër.

Sindi e cilësoi si koment se ksi st dhe madje kërkoi që Juliani të largohej, duke u shprehur, “O unë, o ti në këtë studio”. “Këto komente janë shumë se ks iste dhe unë të sugjeroj që me këto komente ta mbyllësh gojën dhe të mos i bësh më kurrë para një femre. Kush je ti të bësh këtë koment për mua. Të arrish në këto komente për mua, mbylle gojën dhe të kërkosh falje tani”, tha Sindi. Në debat ndërhyri edhe konkurenti tjetër, mevlani i cili e irritoi edhe më shumë Sindin sa u ngrit nga karrigia e saj për ta go ditur.