Çifti hungarez Peter Toth dhe Cecilia Fazekas vizituan për më shumë se dy muaj atraksionet më të bukura turistike të Shqipërisë, duke i dokumentuar aventurat e tyre në një video promovuese për vendin tonë. E në fakt, të mahnitur nga bukuritë magjike si Thethi, Mali i Korabit, Berati dhe Kanioni i Osumit, si dhe mikpritja si rrallëkund në botë, ata ftojnë edhe turistët e tjerë të vizitojnë vendin tonë të mrekullueshëm/Lexo.com.al/e.c.