Çdo shenjë ka karakteristikat e veta dhe kjo i bën të veçanta. Por disa prej tyre njihen për egoizmin dhe arrogancën, saqë nuk njohin asnjë tjetër përveç fjalës “unë”. Personat që i përkasin shenjës së Luanit, Dashit dhe Ujorit dallohet si më arrogantët e horoskopit.

Luani-Luanët zakonisht janë shumë të sigurt në disa raste, saqë mund të konsiderohen të përqendruar te vetja. Ata besojnë se janë në majë të botës dhe se të gjithë përreth tyre duhet t’i admirojnë vazhdimisht, duke lartësuar cilësitë e tyre dhe duke përmbushur dëshirat e tyre. Pjesërisht, kjo sjellje është për shkak të vëmendjes dhe admirimit që ata kanë marrë gjithmonë për personalitetin e tyre karizmatik dhe pranues.

Dashi-Personat e kësaj shenje mund të kenë prirje arrogante gjithashtu, por kjo nuk është në të vërtetë një gjë e keqe. Këta njerëz nuk janë të ftohtë, kanë një kufi kur bëhet fjalë për të qenë të vetëdijshëm për atë që ndodh përreth. Gjithmonë e vendosin veten e tyre në plan të parë, i kushtojnë shumicën e kohës aktiviteteve personale, duke shfrytëzuar pikat e tyre të forta. Sidoqoftë, nëse kërkoni ndihmën e tyre, do të gjejnë gjithmonë një mënyrë për t’ju ndihmuar.

Ujori-Ujorët zakonisht nuk janë të mirë në menaxhimin e emocioneve të të tjerëve. Ata priren t’i konsiderojnë qëllimet dhe aktivitetet e tyre më të rëndësishme sesa ato të njerëzve të tjerë, kështu që kërkojnë vëmendje të vazhdueshme. Por kur nuk e bëjnë këtë gjë, ata mund të ndihen të tradhtuar dhe të lënduar.