Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës “Nënë Tereza” ka konfirmuar 14 fluturime për datën 22 janar 2021. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës sqaron pasagjerët të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës. Maskat janë të detyrueshme. “Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit, sipas vendeve pritëse”, thuhet në njoftim.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë: Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim Albawings – Tiranë –Bolonja dhe kthim Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim