Nga të gjitha shenjat e horoskopit, gaforrja është ajo që ka më shumë gjasa të martohet. Mbi të gjitha, shenja juaj sundon shtëpinë e katërt të shtëpisë dhe familjes, kështu që gjetja e dikujt special për t’u plakur është atje në listën tuaj të përparësive. Sipas një astrologu, ekzistojnë tre shenja të zodiakut që gaforrja ka më shumë të ngjarë të martohet – dhe ju mund të dëshironi të mbani syrin për një shenjë toke. “Gaforrja është gjithçka në martesë, veçanërisht për të promovuar familjen”, tha Philip Young, astrolog dhe këshilltar shpirtëror në AskAstrology. “Kjo shenjë nuk ka frikë nga përkushtimi dhe më shumë do ta kërkojë ose presë atë. Të duash dhe të dashurohesh nga një individ gaforre do të thotë të përqafosh angazhimin afatgjatë”.

Partneri perfekt për gaforren është dikush që pëlqen të kujdeset për familjen e tyre, përfshirë anëtarët e familjes së gjerë dhe miqtë e ngushtë. “Nëse gaforrja është ofruesi ose një partner i barabartë financiar, atëherë ata do të duan një partner që me të vërtetë kujdeset për shtëpinë dhe familjen emocionalisht dhe praktikisht”, thotë Young. Nëse gaforrja është kujdestari, gjithçka që ata do të duan është të respektohen, nderohen dhe vlerësohen nga partneri i tyre në këmbim.

Gaforrja dëshiron të ketë një marrëdhënie të ekuilibruar mirë, ku pikat e forta të secilit partner plotësojnë ato të tjetrit. Nga të gjitha shenjat e zodiakut, shenjat më të qëndrueshme, të bazuara dhe praktike të tokës mund t’i japin gaforres të ndjeshëm dhe emocionale llojin e dinamikës që ata kërkojnë në një marrëdhënie. Pra, më poshtë gjeni tre shenjat e zodiakut me të cilat gaforrja ka më shumë të ngjarë të martohet, sipas Young.

Demi (20 Prill – 20 Maj)
Në astrologji, demi formon një lidhje me gaforren, e cila është me të vërtetë e mirë për pajtueshmërinë dhe pozitivitetin në marrëdhënie. Si demi ashtu edhe gaforrja preferojnë netët e qeta brenda netëve të egra në qytet. Ata i duan vaktet e gatuara në shtëpi dhe janë gjithashtu shumë të orientuar drejt familjes. Ata ndajnë shumë të njëjtat vlera thelbësore që mund ta bëjnë një martesë të funksionojë. “Me demin, gaforrja merr një themel të fortë, qëndrueshmëri dhe besueshmëri”, thotë Young. “Kjo sigurisht është një martesë që mund të zgjasë. Ideja e divorcit nuk ka asnjë fuqi të vërtetë me këto dy shenja sapo të lidhen”.

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)
Virgjëresha gjithashtu ka një lloj lidhje me gaforren, që do të thotë se do të shkojnë mirë menjëherë. Si një shenjë toke, virgjëresha do të sjellë praktik në martesë. Sipas Young, virgjëresha është zgjidhësi dhe shpikësi i problemeve. “Virgjëresha do të punojë shumë për t’u siguruar që gjithçka funksionon në marrëdhënie në nivelin e përditshëm dhe afatgjatë”, thotë ai. “Gaforrja do të dojë vëmendjen në detaje dhe përpikërinë që virgjëresha sjell në angazhimin e martesës”. Gaforrja do të vlerësojë të paturit e një partneri që është po aq i përkushtuar në marrëdhënie sa janë ata.

Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)
Shenjat e kundërta kanë tendencë të gravitojnë drejt njëra-tjetrës dhe gaforrja me bricjapin nuk bëjnë përjashtim. Edhe pse janë shumë të ndryshëm, ata plotësojnë njëri-tjetrin në një mënyrë që do ta bënte një martesë të funksionojë. Për shembull, bricjapi sundon shtëpinë e dhjetë të prosperitetit, imazhit publik dhe karrierës, ndërsa gaforrja rregullon shtëpinë e katërt të familjes. Sipas Young, ata bëjnë një palë shumë të ekuilibruar, me bricjapin që merr rolin e ofruesit dhe gaforrja është kujdestari. Gaforrja ka dikë që mund t’u sigurojë atyre ndjenjën e sigurisë që ata dëshirojnë, ndërsa bricjapi do të vlerësojë që ka një partner të ngrohtë dhe të dashur për të ardhur në shtëpi.