Një shtet tjetër europian ka vendosur masa te reja për ata që udhëtojnë drejtë Blegjikës si masë për të parandaluar përhapjen e Covid-19.

Vetëm pak orë para se të mbërrijë 2021, qeveria e Belgjikës ka vendsur masa të reja për ata që udhëtojnë drejtë këtij sheti.

Bëhet me dije se të gjithë individët (përfshirë qytetarët belgë) duhet të paraqesin një provë negative PCR Sars-Cov-2 / COVID-19 maksimum 72 orë para mbërritjes në Bruksel.

Gjithashtu pasagjerëve që mbërrijnë në Belgjikë pa rezultate të vlefshme të testit negativ dhe formularit të detyrueshëm do t’u refuzohet hyrja në Belgjikë dhe do të duhet të nisen përsëri në vendin e nisjes.