Kryeministri Edi Rama u ka dalë në mbrojtje mjekëve dhe infermierë, të cilët jo pak herë janë kritikuar.

“Mjekët tanë, 550 mjekë,1800 infermierë, të gjithë ose duke luftuar ose gati e kanë treguar që në ditën e parë që nuk janë gjëkundi ata që janë masa kruar me sharje dhe janë baltosur pa pushim nga dynjaja si xhel atë që të lënë të vde sësh po nuk u dhe lekë,nxirrni dy fjalë të këqija për mua, por jo për mjekët se janë vetëm heronj dhe meritojnë vetëm respekt. Se në kohë që ne shkojmë në shtëpi, ata kanë qëkur është shfaqur COVID që e kalojnë punën e tyre të veshur me ato rroba të rënda lu fte dhe me një stres të jashtëzakonshëm dhe askush nuk ka ardhur dhe të thotë “deri këtu isha, dorëzohem”, tha Rama.