Pas përgjigjes së Bashës Rama ka vijuar sëish me një reagim shumë të fortë. Ndërkohë në reagimet e tij Basha nuk ka dhënë asnjë përgjigje, përveçëse është marrë me shifrat e COVID 19 duke akuzuar Kryeministrin.

Reagimi i fundit i Ramës:

Lulëzim sa më shumë i shmangesh përgjigjes për kontributin tënd në raportin e Dick Marty,aq më shumë e pranon faktin e tm err shëm se je pjesë e asaj loje të ulët për njollosjen e UÇK, ndërkohë që unë nuk dua ta besoj këtë dhe të bëj thirrje të dalësh e ta sqarosh popullin shqiptar! Sharjet e a uzat qesharake për mua si fajtor pse në Shqipëri numrat e të infektuarve po rriten si kudo, s’të mbrojnë dot nga kjo hije e të kaluarës që këto ditë të rênda për Kosovën, vetëm zmadhohet e rëndohet nga bishtnimi yt! Dil sqaro rolin tënd në atë raport të turpshëm!