Mbrëmjen e djeshme konkurrentët dhe stafi i Përputhen kanë qenë duke darkuar së bashku. Autorja Olsa Muhameti ka publikuar një video te Andit i cili shihet teksa përqafohet me vajzat e Përputhen, i ngacmuar që rri vetëm në shoqërine e vajzave ai ka thënë.

”Jam mysliman une”– batuta që bëhet rëndom, e ka thenë dhe Andi. Ndërkohë që vajzat qeshin me sa duket janë dakort me këtë gjë.