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

Dashi. Dashi është shtytës, kryelartë, sun dues dhe ndonjëherë arrogant. Të gjitha cilësitë që ju bëjnë një udhëheqës të mirë shpesh ju bëjnë luf tarake dhe të padurueshme.

Demi. Nga njëra anë, ju jeni punëtor dhe i besueshëm, por nga ana tjetër, dembel, kokëfortë dhe i çrregullt. Ju dëshironi shumë para dhe keni një oreks të madh për gjithçka thjesht nuk doni të punoni për të.

Binjakët. Disa thonë se dualiteti i personalitetit tuaj është i pëlqyeshëm, ndërsa të tjerët e shohin atë sikur keni dy fytyra. Jeni të shpërndarë, nervozë dhe humbni shpejt interesin.

Gaforrja. Ju jeni kaq shumë të ndjeshëm sa njerëzit ndihen sikur po ecin nëpër një fushë të minuar, duke mos ditur kurrë se kur mund të thonë diçka.

Luani. Duhet të jetë gjithçka për ju, gjatë gjithë kohës. Luanët janë të kotë, të përqendruar në vetvete dhe lulëzojnë me vëmendjen. Ju jetoni për lavdërim dhe bëni vetëm pyetje në një bisedë për t’u përpjekur të ktheheni në temën tuaj të preferuar.

Virgjëresha. Jeni i njohur për të qenit perfeksionist hiperkritik. Cilësia më negative që keni është aftësia juaj për të kujtuar dhe për të sjellë diçka të pakëndshme nga e kaluara.

Peshorja. Ju nuk mund të merrni një vendim shpejt për të shpëtuar jetën tuaj. Ju jeni gjithashtu të rremë, sipërfaqësor dhe keni nevojë për miratimin e të tjerëve, pasi shumica e njerëzve kanë nevojë për ajër.

Akrepi. Kërkesa, kontrolli dhe hakmarrja janë tre nga tiparet më pak tërheqëse të personalitetit. Ju i rezistoni ndryshimit, Akrep. Falja nuk është një mundësi për ju.

Shigjetari. Termi di gjithçka është shpikur ndoshta për të përshkruar ty, Shigjetar. Ju jeni i prerë, i menduar, por i shkëputur, gjë që i bën gjërat bru tale që thoni të thumbojnë edhe më shumë.

Bricjapi. Gjithçka që bëni është të shqetësoheni, edhe kur nuk keni asgjë për t’u shqetësuar. Ju mund të jeni të ngurtë, një person i varur nga puna dhe nuk e keni problem të përdorni njerëz për të marrë atë që dëshironi.

Ujori. Jeni të ftohtë dhe të çuditshëm. Këto janë dy tiparet më negative.

Peshqit. Ju keni një problem serioz që nuk jeni realist, pasi jeni vazhdimisht i hutuar dhe i humbur në imagjinatën tuaj.