Vector illustration of Horoscope circle, Zodiac signs and pictograms astrology planets against the space background with sunrise and geometry pattern. In blue and purple colors.

Ajo njihet si një nga astròlòget më të famshme dhe më të dashura për publikun në botë dhe pa-dýshim ajo është vetëm Sùzan Míller, e cila arrin të lexojë fatin e gjithkujt më mirë se çdokush tjetër. Sipas saj, muaji nëntor do të ketë një periudhë nga data 09 nëntor dhe deri në 25 nëntor ku në jetën e secilit prej nesh do të hyjnë ndrýshime të mira, por edhe të pa-prítura që na lajmërojnë se duhet të përmirësojmë jetën tonë.

Cilës shenjë të Zòdíakut i përkisni ju? Ajo e ka lexuar fatin për të gjitha shenjat, ndáj dhe ju mùnd ta gjeni tuajin më poshtë: Dashi – Kjo periudhe do te jete me e bukur se Tetori qe le pas, por pikërisht në këte muaj duhet të reflektoni mbi jetën tuaj. Mes datës 11 nentor dhe më 19 nentor keni mùndësi për të nisur një jetë të re, të shpërn.guleni diku, të nisni ka.rrierën, të mbr.oni kauzat tuaja personale me më shumë entuziazëm e ku.rajë. Kohët e bukura në sferën e ndjenjave priten shume shpejt pikerisht nga data 14 nentor qe do të jetë një ditë e veçantë për ju. Demi – Kete muaj do t’ju vijnë në ndihmë më shumë planetë sesa muajin e kaluar. Bëni k.ujdes me shpenzimet gjatë javes se pare te nentorit. Tregohuni të zgjuar dhe ku.rseni nëse mùndeni, sepse ky muaj do të ka.rakterizohet nga vendime të rëndësishme financiare. Data 17 nentor do të ketë një rëndësi të veçantë. Fùndi i nëntorit dhe dhjetori do të shënojnë një zhvillim të suksesshëm. Kjo periudhe do të jete nga me te bukurat në fushën e ndjenjave.Binjakët – Binjakët drejtohen nga

Venusi dhe këtë muaj do t’i përqendrojnë të gjitha energjitë në kërkim të një vendi pune apo të një ndr.yshimi në interes profesional. Venusi do të qëndrojë në shenjën tuaj nga data 7 nentor deri më 17 nentor, ja pse kjo periudhë është më e favorshmja për ju. Venusi ndikon te par.atë, te ndjenjat, te marrëdhëniet tuaja dhe pikërisht në këto sfera ju kërkoni përmirësim. Gaforrja – Deri në mesin e ketij muaji do të ndiheni sikur gjërat gjithmonë von.ohen për ju. Me pas do të jetë një provë e rëndësishme për ka.rakterin tuaj. Vendimet e marra gjatë periudhës 15 nentor-20 nentor do të ndi.kojnë shumë në jeten tende ndáj kùjdes! Ky muaj është shumë i favorshëm për takime dhe mùndësi të reja.

Luani – Të gjitha zhvillimet në jetën tuaj personale ndodhin gjatë periudhës se 13 nentorit dhe 24 nentorit. Kjo periudhe qe thame eshte e favorshme për financat tuaja. Madje gjate kesaj periudhe do të njihni njerëz të rinj, të cilët do të kenë ndi.kim të madh në jetën tuaj personale. Vírgjèrèsha – Nentori per ju ka të gjitha elementet për të qenë një muaj i veçantë, si në aspektin e rritjes personale, por edhe për marrèdhèniet. Ne 12 ditet e para te nentorit mùnd të lidhni një ortakëri, e cila me pak fat, do të shënojë një sukses të jashtëzakonshëm personal. Romancat janë të favorizuara gjatë javes se dyte. Eklipsi diellor i datës 25 nentor do të shënojë një ditë të veçantë për ju.

Peshorja – Ky do të jetë një muaj nentor shumë krijues dhe artistik për të gjitha Peshoret. Deri ne daten 10 te ketij muaji, ju jeni arkitekti i fatit tuaj. Më 25 nentor, Jupiteri hyn në shenjën tuaj dhe gjithçka do të përqendrohet më shumë në arritjet personale. Gjatë 15 diteshit te dyte te nentorit bëni k.ujdes me shpe.nzimet, sepse edhe jeta juaj sòcíale do të ndíkךhet nga kjo gjë. Venusi luan një rol të rëndësishëm dhe për rrje.dhojë, në fùnd të nëntorit është periudha më e favorshme për ndjènját. Akrepi – Akrepat gjatë ketyre javeve te nentorit do të përqendrohen te sipërmarrjet e reja. Pa ju, asgjë s’do të lèvízë.Ky është muaji ideal për t’i thënë lámtùmirë së  shkùarës dhe të jeni të hapur ndaj ndrýshimeve. Sa më shpejt ta bëni këtë, aq më e lehtë do të jetë jeta për ju. Data 20 nentor eshte data e duhur për të fálùr të tjerët. Shigjetari – Jupiteri do të tèrhíqet në prapavijë që prej datës 9 nentor e s’do të zhvèndòset deri më 19 nentor. Nuk do ta keni aspák të lehtë këtë periudhë, sepse do të híqní dorë nga shumë gjëra. Optimizmi kthehet në datën 25 nëntor dhe jeta do të duket më e bukur. Fusha e ndjenjave duket se është më e favorizuar, pasi Venusi do të qëndrojë gjatë në shenjën tuaj.

Bricjapi – Bricjapët e kanë nisur nëntorin me disa pasígùri, për shkák të një vendimi që nuk e keni marrë dot gjatë Tëtorit te shkùar. Në datën 16 nëntor do të fùteni në një periudhë reflektimi. Data 25 nëntor do të shënojnë një periudhë të mbùshur me hármoni. Ujori – Në shenjën tuaj do të jetë vetëm planeti i Neptunit këtë muaj, i cili do të ndíkojë më shumë tek personat që kanë lindur mes datave 1-7 të çdo muaji. Mesi i nëntorit do të shënojë një periudhë ngèrçí. Periudha 12 nëntor-25 nëntor është vendimtare për krijimin e një marrëdhënieje të shëndetshme. Në periudhën 7 nëntor deri në 11 nëntor do ta keni të vèshtírë të kuptoheni me partnerin/en. Peshqit – Gjatë këtij nëntori do të ndòdhín shumë ngjarje të pazákònta për të lindurit në këtë shenjë. Periudha 20-25 nëntor është e duhura për të promovuar idetë tuaja. Gjatë datave 09 dhe 13 nëntor do të ndiheni të zhgènjýer, ngaqë ju kanë bërë shumë premtime, por shumë pak kanë vepruar. Nëse flasim për fushën e ndjenjave, ky do të jetë nëntori më emocionues, gjatë të cilit do të njihni miq të rinj për kokë dhe shumë besnikë. Do të kuptoni më në fùnd se marrèdhèniet e së shkuarës i përkásín pikërisht asaj periudhe dhe ju duhet të ecni përpara.