Ambasada amerikane ka postuar një foto të Ndihmës Sekretarjes Amerikane te Shtetit për Çështjet e Arsimit dhe Kulturës Marie Royce dhe Yuri Kim në Fushë Krujë!

Foto shoqërohet me shpjegimin se bëhet tek furra e bukës e cila u bë e njohur nga ndalesa që iPresidenti amerikan Xhorxh W. Bushi bëri gjatë vizitës së tij në Shqipëri më 10 qershor 2007!

Postimi i plotë i Ambasadës së SHBA:

??️ | Foto e Ditës | Ndihmës Sekretarja e Shtetit për Çështjet e Arsimit dhe Kulturës Marie Royce ndaloi në furrën e bukës “George Bush” në Fushë Krujë, e cila u bë e njohur pasi Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Ë. Bush ndali gjatë vizitës së tij në Shqipëri, më 10 qershor 2007.