Demi

Femrat e lindura nën këtë shenjë janë të mrekullueshme gjë që i bën meshkujt të bien menjëherë në dashuri me to. Femrat e kësaj shenje të zodiakut janë tërheqëse dhe kokëfortë. Ata jetojnë në etikën e tyre, kështu që shumë burra nuk mund të jetojnë me ta. Për të qenë me ta, duhet të tregoni shumë mirëkuptim dhe vetëkontroll.

Binjakët

Femrat e lindura nën këtë shenjë konsiderohen si perlë dhe kanë një sjellje miqësore. Thelbi i tyre mahnit burrat që sakrifikojnë të gjitha gjërat mbi to. Thuhet se si Mohini dhe Rambha, të cilët mahnitin pietistët (shenjtorët), Femrat e kësaj shenje të zodiakut mahnitin burrat. Përkundër plakjes, këto femra duken të mrekullueshme dhe rinore.

Akrepi

Femrat e lindura nën këtë shenjë mahnitin burrat me anë të elegancës, qëndrimit dhe mënyrës së tyre të të folurit. Për shkak të këtyre karakteristikave, ato sundojnë zemrat e burrave. Por, është e vështirë tu bësh përshtypje këtyre femrave, sepse gjatë zgjedhjes së partnerit të tyre, këto zonja marrin vendime pas një ton arsyetimi.