Nikki Patterson mesa duket është fansja më e zja rrtë e Eminem. Ajo ka plot 28 tatuazhe dedikuar këngëtarit. Tatuazhin e parë dedikuar Eminem, Nikki e bëri në moshën 19-vjeçare dhe ishte pikërisht portreti i parë i këngëtarit.

Tani Patterson tani është 35 vjeçe dhe ka gjithsej plot 52 tatuazhe, ku 28 nga të cilat i janë dedikuar reperit Eminem dhe 16 nga të cilët janë portrete të reperit. Për Nikkin, duket që tatuazhi i dedikuar është një formë dashurie dhe vlerësimi.