Astrologu Jorgo Pulla na ka shuar kuriozitetin në “Shqipëria Live” duke treguar se çfarë thonë yjet për muajin tetor. Sot do të jepen detaje për 5 shenjat e tjera, pasi ditën e djeshme u diskutua për 6 shenjat e para. Në përgjithësi ky është një muaj i mbarë për të gjithë shenjat. Në këtë muaj vjeshte personat që kanë shenjën e peshqit do të jenë më fatlumët.

Akrepi është në formën më të mirë të mundshme dhe kohë e përshtatshme për biznesin nga data 15 është më idealja në bashkim familjar apo lidghje dashurie.

Shigjetari papritur ose në çështje llogarie ka fat të madh në këtë drejtim, një çështje e lënë përgjysmë duhet që ta zgjidhë tani.

Bricjapi, ekonomistë të shkëlqyer, do ta kanë problem fillimin e muajit, por kanë një lajm të mirë në zhvillimet e reja. Mundësi e mirë sepse do të marrin një lajm të mirë në punë.

Ujori duhet të ketë kujdes në çështjet e punës, duhet të marrin një vendim të rëndësishëm nëse do të heqin dorë në këtë punë.

Peshqit janë shenja më me fat sepse kanë pasur një problem ligjor që e kanë zgjidhur një çështje ligjore që ka të bëjë me punën. Do të kenë një gëzim të madh nga data 10, 12, 24 e mundësi të mëdha në ditët në vazhdim.