Takimi mes Shqipes dhe Mevlanit nuk shkoi ashtu siç pritej, e për këtë “gjakrat” u nxehën në studio. Kritikat përsa i përket takimit u perceptuan nga Mevlani si një su lm ndaj tij dhe u shpreh me fjalët “fakti që po lehin si qen, do të thotë se po më su lmojnë”. Këto fjalë nuk u pritën mirë nga konkurrentët e tjerë dhe e para që reagoi ishte Ana, e cila iu drejtua ashpër Mevlanit me fjalët, “qeni je ti këtu, bu bii”.

Mevlani: Fakti që po lehin si qen, do të thotë se po më sul mojnë. Ana: Qeni je ti këtu, bubi.