Një sherr mes babait dhe djalit, ka përfunduar me ha kmarrjen e këtij të fundit dhe pra ngosjen e të dyve. Ngjarja është shënuar në Radhimë të Vlorës, ku pas kon fliktit policia i ka arr estuar që të dy.Të pra ngosuri janë A. R., 56 vjeç dhe A. R., 21 vjeç me banim në Tiranë, të cilët kishin shkuar me pushime në Vlorë.

Babë e bir u arr estuan gjatë së enjtes në Radhimë, pasi në kon flikt e sipër me njëri-tjetrin, 21 vjeçari i ka thyer xhamat e automjetit babait të tij 56 vjeçar, për motive të dobëta. Lidhur me ngjarjen hetimet janë në vijim.