Dashi: Venusi, duke polemizuar me ju i bën marr ëdhëniet tuaja pak të vështira dhe jo shumë të dukshme, edhe në dashuri. Do të duhet të punoni shumë për të mos lënë pas dore asgjë ose askënd në shtëpi, familje, etj.

Demi: Venusi kalon në anën tuaj duke ju ndihmuar të jeni të sjellshëm dhe të gjendur ndaj të gjithëve që ju respektojnë ose janë afër jush. Nuk do të keni fr ikë të vendsoni në diskutim as veten tuaj për të përmirësuar tonet e kësaj vere.

Binjakët: Pas shumë muajsh në shoqërinë tuaj, Venusi kalon në shenjën pasardhëse duke e zbehur pak argëtimin dhe këna qësitë tek ju. Por do të jetë një mundësi e mirë për të mos humbur nga vëmendja përparësitë praktike, tani që Mërkuri po jua kujton me ngu lm.

Gaforrja: Venusi tek ju është një shpë rthim i vërtetë i ëmbëlsisë, komfortit, dashurisë së pastër, të lehtë. Do të jetë shumë bukur të qëndroni me personin që doni, t’u kushtoni kohë dhe energji personave që i konsideroni miq. Gati për një gusht fitimtar për çështjet e zemrës?

Luani: Nëse Marsi nuk ndalon së qeni kaq inte nsiv tek Luani, Venusi vjen shumë bashkëpunues dhe do t’ju lehtësojë të paktën në impenjimet profesionale dhe praktike. Bëni sport ose diçka të ngjashme për t’i dhënë pak ho v energjisë suaj.

Virgjëresha: Venusi mbyll sfidat tuaja, mbyll bastet që kishit vendosur për angazhimet praktike dhe materiale të lidhura me mënyrën tuaj të të jetuarit. Gjithçka fillon të ngadalësohet dhe relaksohet, çka është një vendim i mirë tani në verë dhe e bën gjithçka më të lehtë.

Peshorja: Venusi bëhet një planet sfi dues sepse do të rrisë volumin e angazhimeve, përgjegjësive dhe detyrimeve tuaja ndaj njerëzve dhe gjërave. Por në të njëjtën kohë, kjo situatë do t’ju bëjë të merrni përgjegjësinë e të realizuarit diçka të rëndësishme.

Akrepi: Çfarë ndodh tani që Venusi kthehet në ujë (elementi juaj)? Thjesht e bën më të lehtë dashurinë, bën të mundur që ndjenjat të rrjed hin lirshëm. Dashuritë e verës po afrohen. Me shpejtësi.

Shigjetari: Pas shumë kohësh, Venusi nuk është më retrogradë në shenjën tuaj dhe i bën më të thjeshta dialogjet, ëndrrat, kul tivimin e miqësisë dhe bashkëpunimet. Dhe atëherë shkalla juaj e simpatisë fillon të rritet, duke ju çuar larg me mendje dhe trup.

Bricjapi: Venusi hyn në krah të kundërt në shenjën tuaj duke ju kërkuar të pranoni që dikush tjetër të vendosë për ju, veçanërisht nëse bëhet fjalë për diçka profesionale, praktike, kreative. Pranoni sfidën dhe buzëqeshni sa më shpesh.

Ujori: Më në fund do t’ju duhet t’i harroni gjërat e lehta dhe romantike për t’u përqndruar tek diçka praktike, për të përballuar sfida të reja të targetuara nga Marsi. Do të keni më shumë kohë t’u dedikoheni gjërave që vërtet meritojnë vmendjen tuaj.

Peshqit: Trekëndëshi i Vensuit ju pëlqen sepse ju mundëson të jetoni vetëm gjëra të mira, ato që doni të keni pranë vetes gjatë verës. Do të jetë një energji e shkëlqyer që do t’ju bëjë shoqëri gjatë gjithë muajit, deri në ditët e para të shtatorit.