Deputeti Eljo Hysko është shëruar nga koronavirusi. Pas tamponit të bërë, deputeti i PS-së ka rezultuar negativ.Përmes një postimi në rrjetet sociale, lajmin e ka bërë të ditur moderatori dhe këngëtari i njohur, Turjan Hysko.
“Nuk ma merrte mendja që do të gëzohesha kaq shumë kur të më etiketonin vëllain si ‘negativ'”, shkruan moderatori.