Çdo shenjë e zodiakut udhëhiqet nga katër elemente: Toka, Ajri, Uji dhe Zjarri, por e keni menduar ndonjëherë vallë rëndësinë e tyre dhe si ndikojnë ato tek ju? Pikërisht siç e lexoni, është bashkëveprimi i këtyre 4 forcave që përcakton cilësitë, dëshirat, sjelljet e qëndrimet individuale, apo pikat e forta dhe të dobëta në fusha të caktuara. Më poshtë do t’ju flasim për shenjat zodiakale të cilat s’keni shans t’i manipuloni ose mashtroni.

Ujori: Personat e lindur nën shenjën e Ujorit janë shumë racionalë, intelektualë dhe të pavarur. Kanë zakon të fshehin anën e tyre emocionale në mënyrë që të perceptohen si persona të ftohtë. Duke qenë se janë të pavarur, marrin vendim vetë dhe nuk janë dakord me njerëzit prerpotentë dhe manipulues duke u përpjekur që çdo gjë që bëjnë të jetë na avantazhin e tyre.

Peshorja: Edhe pse njihen si të pavendosura, Peshoret janë jashtëzakonisht kokëforta. Janë shumë të përqëndruara, me kapacitetin për të parë përtej sipërfaqes së personave që i rrethojnë dhe shpesh në gjendje të kuptojnë nëse një person po i gënjen, vetëm duke u bazuar në fjalët e tyre. Ujori dhe Peshorja janë shenja ajri, të dyja kanë karakteristika individuale, por ajo që i bashkon është kokëfortësia dhe vigjilenca e tyre për të mos u manipuluar.