Deri më sot, zërat mediatikë të opozitës, sulmonin këdo që ishte për hapjen e listave, me argumentin se është shërbëtor i Ramës.

Sot, Lulzim Basha ua ka rrëzuar gjithë betejën e tyre mbi një mujore, kundër hapjes së listave, pasi tha se PD është dakord me hapjen e listave.

Dhe, normalisht që nuk do sulmojnë edhe Bashën, por kanë filluar ta dredhin.

Tani po nxjerrin argument të tjera, dhe për habi, mbrojnë hapjen e listave.

Jetojmë në Shqipëri!