Ata janë janë njerëz inteligjentë dhe modestë, që i ndihmojnë personat pranë vetes. Nëse mund të thuhet diçka për ata që kanë lindur nën shenjën e Bricjapit, është se ata janë më të mirët. Janë njerëz me përkushtim të madh në punë dhe që luftojnë për gjërat që duan. Këto janë 5 arsyet se pse ata janë më të mirët:

1.Duan lumturinë e të tjerëve: Janë njerëz që pëlqejnë t’i shohin të lumtur prindërit dhe miqtë e tyre të ngushtë. Bëjnë më të mirën e tyre për të parë buzëqeshje tek njerëzit që i rrethojnë. Shqetësohen pamasë për ata që duan dhe ndaj i trajtojnë ata në mënyrën më të mirë të mundshme. Nëse je i afërm i një personi të shenjës së Bricjapit, duhet të jesh i sigurtë se do të të trajtojnë mirë.

2.Tërheqin fatin dhe suksesin: Bricjapët dallohen për sukseset e tyre të mëdha dhe për fatin që kanë, por edhe këtë e ndajnë me personat që i rrethojnë. Përpiqu të qëndrosh pranë një Bricjapi, sepse sado i vogël që do të jetë fati që do të kalojnë, sërish ai do të ndihmojë dhe duhet ta vlerësosh për një gjë të tillë.

3.Janë tepër të përpiktë: Nuk arrijnë asnjëherë me vonesë në një takim, sepse për ta përpikmëria është një nga gjërat më të rëndësishme, pasi ardhja me vonesë në takime tregon mungesë respekti. Ndaj, duhet të jesh i sigurtë se kur ke lënë një takim me një person të shenjës së Bricjapit, do e kesh të përpiktë në atë orar dhe nuk do të duhet të presësh.

4.Janë përherë aty kur ke nevojë për ta: Mund të mos jenë tepër të ngjitur, por nëse do të kesh nevojë për ndihmën e tyre, ata do të jenë aty për gjithçka që do të të duhet, pa asnjë hezitim. Do të lënë çdo gjë që po bëjnë, për të ardhur tek ty dhe për të të bërë të ndihesh mirë, sipas horoscope.al. Janë lloji i njerëzve që i ndihmojnë të tjerët, sepse duan që bota të jetë më e mirë dhe mënyra më e mirë për ta bërë, sipas tyre, është duke ndihmuar njëri-tjetrin.

5.E marrin shumë seriozisht punën: Janë persona që punojnë tejmase, madje deri në pikën që bëhen të fiksuar pas punës dhe ia dedikojnë gjithë jetën e tyre zyrës së punës, pa i menduar gjërat që humbasin prej saj. Të jesh punëtor është virtyt, por dhe kjo gjë duhet të mbetet nën kontroll dhe jo të shkojë në ekstreme, saqë të cënojë pjesën sociale të individit.