Teksa rastet me COVID 19 mbeten ende aktive në Shqipëri vijojnë videot sensibilizuese për zbatimin e rregullave në mënyrë që të frenojmë përhapjen e këtij virusi.Një video e publikuar së fundmi tregon sesi duke neglizuar dhe mos-mbajtur masat mbrojtëse: doreza dhe maskë, mund të bëhemi transmetues të COVID 19 te të tjerët. Shihni videon e mëposhtëme dhe kuptoni se sa lehtë mund të përhapet virusi. (Lexo.al)