Tayna është një ndër artistet më të suksesshme dhe më të komentuara. Këngët e saj janë shndërruar të gjtha në hite dhe dëgjohen gjithandej. Dtën e sotme reperja ka ndarë një shprehje motivuese në InstaStory për ndjekësit e saj, ku nënkuptonte edhe rrugëtimin e saj të suksesshëm. Tayna nëpërmjet postimit la të kuptohej që shumë njerëz mund të mendojnë se ajo ka qenë thjesht me fat, por në të vërtet është shumë punë mbrapa këtij suksesi.

“Vepro në heshtje në mënyrë që kur ata të të shohin do pyesin kur, ku, si, ti e bërë. Ti duhet të kujtosh që bekimet e tua nuk janë për këdo. Dhe atëherë ata do të thonë ‘ajo është thjesht me fat’ dhe do luajnë viktimën sepse është më komode”, ka shkruar Tayna. Për momentin Tayna po merret me projektin e saj muzikor që do e publikojë së shpejti, ndërkohë q po xhiron klipin në Zvicër.

Kënga e fundit e reperës është “A jo” që ka super ritëm.