Pas 12 vitesh me njëri-tjetrin dhe një martese, nga e cila erdhën në jetë dy fëmijë, çifti i njohur i showbizit italian, Alberto Aquilani dhe Michela Quattrociocche janë ndarë. Çifti shprehet se ndarja ka qenë e pashmangshme.

“Në këtë moment të vështirë do kishim preferuar heshtjen. Vendosëm të pajtohemi me njëri tjetrin dhe me shumë respekt të ndaheshim. Ishte një zgjedhje e ndërgjegjshme, e vuajtur, por e pashmangshme”, ka deklaruar çifti.