GAFORRJA  Për Gaforren, muaji maj do të fillojë shumë mirë. Do të jeni në gjendje të përdorni kreativitetin tuaj dhe të fitoni para me talentin tuaj. Nëse jeni pjesë e kësaj shenje, filloni të rimerrni të gjitha objektivat që keni lënë pas, sepse ka shumë të ngjarë që në këtë përpjekje të fundit të fillojnë të funksionojnë. Besoni në veten tuaj dhe talentin tuaj, sepse këtë muaj ata do të vlerësohen shumë dhe ju do të filloni një fazë shumë pozitive.

SHIGJETARI Periudha e luftës financiare do të përfundojë në muajin maj për Shigjetarët. Përfundimisht ata do të shohin fundin e borxheve të tyre dhe do të fillojnë të kuptojnë se gjërat kanë filluar të shkojnë ashtu siç e presin. Do të jetë një kohë e mirë për të konsoliduar partneritetet ose për të siguruar vendin tuaj në një grup pune. Nëse keni biznesin tuaj, kjo është koha për të investuar në rritjen tuaj. Mos kini frikë ose pasiguri, sepse në dhjetor fati do të jetë në anën tuaj, dhe kjo do të jetë koha e përkryer për të mbjellë frutat që dëshironi të korrni.

UJORi Maji do të vijë si një vorbull në jetën e Ujorit, do t’i detyrojë këta njerëz të ndryshojnë standardin e tyre të jetesës dhe të çlirohen nga zona e tyre e rehatisë.

Universi do të vendosë në rrugën tuaj mundësi për rritje dhe përmbushje të ëndrrave, dhe Ujorët nuk mund të rezistojnë. Paraja do të jetë një pasojë natyrore e kësaj periudhe të re të jetës, por këta njerëz do të duhet të bëjnë pjesën e tyre për ta bërë atë të ndodhë. Nuk do të vijë brenda natës, por kur të mbërrijë do të jetë shumë e bollshme. / meb.al